Dragoste si alte dezastre

Cu toții trebuie să realizăm că relațiile au multe, multe etape. Cele mai corect spuse sunt cele din filmul ” Love and other disasters”.
Fie că va vine să credeți sau nu, relațiile se măsoară cel mai bine prin pârțuri. Da, ați auzit bine, prin paaarturii. Cum așa ? Păi etapele unei relații sunt definite de acestea. De pârțuri, bășini, gazări sau cum vreți să le mai spuneți. Lăsăm scenariul filmului să ne lumineze :

„Etapă 1 este „conspirația tăcerii”
Aceasta este o perioadă fantezistă unde ambele părți se prefac că nu dețin deșeuri sau gaze corporale. Dar această iluzie este spartă imediat de rușinoasa întrebare ” Ooh, ai tras cumva un pârț? ” și de umila recunoaștere a adevărului.

Prima etapă face loc unei perioade de adevărată intimitate; o perioadă care îmi place să o numesc „luna de miere a pârțurilor” , unde ambele părți găsesc gazele sau ematiile celuilalt drept cel mai drăguț lucru din lume. Hă hă hă !

Dar desigur, nici o lună de miere nu rezistă o veșnicie și deci, ajungem în momentul critic al pârțurilor.  Fie pârțul își pierde din abilitatea de a rușina sau amuza, astfel devine dragoste adevărată, fie începe să enerveze și să dezguste, însemnând astfel, blocajul și sfârșitul relației ce odată era nemărginită. ”

Trebuie să iubești filmele astea hollywodiene. Am râs cam vreo 5 minute și cam de vreo 3 pârțuri așa, când am văzut faza asta. Doamne, ce oameni… o vorba am : ai incredere in terapeuti si psihanalisti. Stiu ei care-i treaba. Ia și linku dacă nu mă crezi :

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s